Főoldal » Szolgáltatásaink » Gépjármű beszerzés

Gépjármű beszerzés

Egyre több cég tervezi, a személy- kishaszongépjármű beszerzését és megelégelte a sokszor körülményes, lassú és drága ügyfélkezelését a konkurenciánál, ezért keressen minket, hogy a lehető legkedvezőbb és legjobb konstrukciót tudjuk összeállítani a vállalkozása számára! Célunk, hogy a leendő és meglévő Ügyfélkörünk igényeit gyorsan és rugalmasan kiszolgáljuk! Hosszú távú, partneri kapcsolatokra törekszünk, és hisszük, hogy ennek a kulcsa a magas színvonalú szolgáltatás biztosítása! Ezek mellett nem elhanyagolható, hogy mindezt kedvezményes, egyedi díjakon tudjuk végezni!

A beszerzendő gépjárműről történt egyeztetés után a legtöbb esetben közvetlenül az importőrtől kapjuk meg a kedvezményt, így a lehető legalacsonyabb nettó ár képzi a finanszírozás alapját! Igény szerint választható, kedvezményes szolgáltatásainkkal ( gumi, szerviz, biztosítás, gps, stb.) a futamidő alatt az üzemeltetésen is jelentős megtakarítást érhet el!

Keressen minket, és megtaláljuk a kedvező megoldásokat a beszerzési igényeire!

Eurocars flottakezelés kulcsszófelhő

flotta, autó flotta, flottakezelés, céges autó, flottakezelés, bérautó Budapest tartósan,  , céges autó, céges autó, bérautó Budapest tartósan, tartós autó bérlés ,  , tartós autókölcsönzés Budapest  , autóflotta kezelés, tartós bérlet céges autó, tartós bérlet céges autó, flotta, céges autó, bérautó tartósan,  autóbérlés tartósan, flotta, cégautó, céges autó, flottakezelés, tartós autó bérlés , tartós bérlet céges autó, autóflotta kezelés, autó flotta,  , tartós bérlet céges autó, cégautó,