Főoldal » Szolgáltatásaink » Operatív lízing

Operatív lízing

  • A kalkulált finanszírozás alapja a gépjármű nettó beszerzési ára és a garantált maradványérték különbözete, amely összeg lényegesen (akár 30%-kal) kisebb finanszírozási igényt jelent a saját vásárlással szemben.
  • A flottakezelő a szerződés kezdetén meghatározza a maradványértéket (gépjármű értéke a használat végén) és a futamidő alatti szervizköltséget – így az, hogy az autó a bérlet lezárásakor végül milyen áron kerül értékesítésre és a futamidő alatt milyen szervizköltségek merülnek fel, csak a flottakezelőnek jelentenek kockázatot, a használónak nem.
  •  A bérleti díj költségként elszámolható, illetve az üzleti használat arányában az áfa is visszaigényelhető megfelelően vezetett útnyilvántartás mellett, amihez GPS nyomkövetőt biztosítunk a megrendelőnek, a havidíjat átvállalva. (A GPS alapú menetlevelet/útnyilvántartást a NAV elfogadja.)
  • A forráshiánnyal küzdő vállalatoknak kiváló konstrukció a bérlet, mivel így nem kötik le pénzeszközeiket, ami kamatozik, vagy az alaptevékenységbe beforgatható.
  • A hitelképességet tükröző pénzügyi mutatók kedvezőbben alakulnak. A bérelt eszköz mérlegen kívüli tétel, ami nem terheli a beruházási keretet.
  • Az operatív flotta napi ügyeinek szervezését is a flottakezelőre lehet bízni. A vállalkozásnak nem kell biztosítást, a periodikus vagy egyéb meghibásodásból adódó szervizeket és szezonális gumicseréket önállóan intéznie, hiszen tartós bérletnél minderről a flottakezelő gondoskodik.

Eurocars flottakezelés kulcsszófelhő

flottakezelés, autóflotta kezelés, cégautó, cégautó, flottakezelés, autóflotta kezelés, cégautó, tartós bérlet céges autó, autóflotta kezelés,  autóbérlés tartósan, autóflotta,  autóbérlés tartósan, autóflotta kezelés, autó flotta, cégautó, bérautó tartósan, autó flotta, bérautó Budapest tartósan, flotta, tartós autókölcsönzés Budapest  ,  , flotta autó, autóflotta kezelés, tartós autó bérlés , céges autó, flottakezelés, flottakezelés, tartós autó bérlés , tartós autó bérlés , bérautó Budapest tartósan, tartós autó bérlés ,